Opskrifter


Hvedegraes gazpacho



 Ingredienser

  • 1/2 kg tomater
  • 3 tsk.hvedegraes
  • 300 gram agurk
  • 1 rød peberfrugt
  • 50 gram løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 1 spsk. oliven olie
  • 3/4 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. sukker
  • 1 tsk. paprika
  • salt og peber

Fremgangsmåde

  • Skold og flå tomaterne, og skær dem i mindre stykker
  • Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne. Skær den derefter i mindre stykker
  • Rens peberfrugten og skær den i mindre stykker
  • Hak løg og hvidløg groft
  • Blend derefter alle ingredienserne til det er næsten jævnt
  • Hæld suppen i en skål og rør olie, eddike,hvedegraes og kryderier i
  • Sæt skålen i køleskab i mindst 2 timer. Lad den gerne stå til næste dag
  • Tilsæt evt. knust is inden servering og smag til med kryderier
  • Server evt. med ristet brød